Az introvertált emberek számára is jó lehet az otthonról végezhető munka?

Szeretnél chat operátorként dolgozni?

Te is egyike vagy a sok introvertáltnak ezen a világon? Magyarországon az emberek 23%-a az. Te sem szeretsz egy zsúfolt irodában dolgozni? Ha így van, akkor az otthonról végezhető munkát neked találták ki.

Számos otthonról végezhető munka van az introvertáltak számára. Ebben a cikkben bemutatjuk az otthonról végezhető munkák néhány előnyét. Abban is segítünk, hogy a lehető legjobb távmunkát találd meg.

Az otthonról végezhető munka előnyei az introvertáltak számára

Introvertáltként nehezedre eshet irodában dolgozni. A munkatársak hangosak lehetnek, néha zavaróak és leszívhatják az energiádat. Vannak olyan introvertáltak, akik egyszerűen nem szeretnek emberek között lenni egész nap. Az otthonról végezhető munkának köszönhetően önállóan dolgozhatsz mindenféle zavaró tényező nélkül.

Végtelen mennyiségű előnye van az ilyen munkának. Sokan azért nem élvezik a hagyományos irodai munkát, mert olyankor rengeteg ember veszi őket körül egész nap. Ez igen stresszes lehet azoknak, akik nem társaságkedvelő emberek.

Az introvertáltak általában nem tudnak olyan jól dolgozni ilyen környezetben. Sokkal jobban szeretnek önmagukban dolgozni zavaró tényezők nélkül.

Az, hogy otthonról dolgozhatsz, olyan kényelemmel jár, mint a saját személyes tér, rugalmas időbeosztás, és megszakítás nélküli munka. A saját otthonod kényelmét élvezheted ilyenkor.

Ez a fajta munkavégzés olyasmi, ami működhet azoknál az introvertáltaknál is, akik a lehető legkevesebb társadalmi interakcióra vágynak. Teljes távmunkában lehetnek anélkül, hogy találkozni kelljen a többiekkel vagy egy szobában tartózkodni velük.

Az otthonról végezhető munka előnyei az introvertáltak számára

Hogyan maradhatsz produktív introvertált dolgozóként 

Az introvertált emberek nagyon jól tudnak dolgozni a saját környezetükben, így az otthonról történő munkavégzés egy remek lehetőség. Azonban néha nehéz lehet produkívnak maradni, amikor a kényelmes otthonodból dolgozol. Itt lesz néhány tipp arra, hogyan maradj hatékony még akkor is, ha otthonról dolgozol:

Rejtsd el a zavaró tényezőket

Rejts el mindent, ami zavarhat. Ha vannak gyerekeid, és megteheted, akkor bízd őket a családodra vagy barátokra arra az időre, amíg dolgozol. Gondoskodj arról, hogy valaki más foglalkozzon az esetleg érkező csomagokkal, amiket rendelsz és arról, hogy ne lásd az érkező számlákat sem ebben az időben. 

Az olyan zavaró tényezőket, mint a telefon és tablet el kell tenni akár egy másik szobába, hogy még véletlenül se vonják el a figyelmedet. Akár fejhallgatót is felvehetsz munka közben, ha zavarnak a zajok, amik akár az utcáról beszűrődnek.

Dolgozz egy csendes helyen

Az otthonról végezhető munkát akár házon kívül is el lehet végezni, de az introvertáltaknak figyelni kell arra, hogy a környezetük ne legyen tele zavaró zajjal. Igyekezni kell olyat helyet keresni, ami nincs tele emberekkel, ahol a lehető legkevesebb zaj van. Kipróbálhatod akár a fejhallgatót is.

Tarts pihenőket

Az introvertáltaknak szükségük van énidőre. Ha rövid mentális szüneteket tartanak néhány óránként, akkor ezzel is segítenek maguknak, hiszen ez egy énidő nekik és a munkában is hatékonyak tudnak maradni. Az ilyen szünetek alatt olyat kell csinálni, ami boldoggá tesz, utána pedig lehet tovább dolgozni!

Érzel késztetést arra, hogy teljes munkaidőben otthonról dolgozz? Nézd meg, mit kínál az OnlineAllas!

Jelenleg üresedés van a chat operátori pozícióban.

Az OnlineAllasnál olyan embereket keresünk, akik chat operátorként szeretnének dolgozni. Az ügyfeleink egy online fantázia chat felületen vannak, ahol a jó munkaerő jelenti a szervezet gerincét.

A chat operátorok számos magányos embernek segítenek abban, hogy ne érezzék egyedül magukat. Fantáziavilágban élő karaktereknek jobban ki tudják magukat fejezni anonim módon. 

Tehetséges chat operátorokat keresünk a csapatunkba. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél. A fizetés azon múlik, mennyi üzenetet küldesz el.

Hétköznapi témákról kell csevegni, mint a sport és az időjárás, de akár egy kis fantáziálás és felnőtt tartalom is szóba kerülhet.

Chat operátorként:

  • 100%-ig anonim maradsz (csak írásban történik a kommunikáció, nincs se video, se hang)
  • Önállóan és rugalmasan dolgozol
  • Aszerint kapod a fizetést, amennyit dolgozol
  • Segítesz azokon, akiknek szükségük van beszélgetőpartnerre

Érdekel ez a fajta távmunka, amit mi kínálunk?

Összegezve

Az otthonról végezhető munka nem biztos, hogy mindenkinek való, de az introvertáltaknak jó lehet, hiszen kevesebb környezeti zajt képesek tolerálni, mint az extrovertált társaik. Nincs igényük olyan szintű interakcióra az emberekkel, mint a társaságkedvelő embereknek. Ez a fajta munka pedig lehetővé teszi nekik, hogy a munkára fókuszáljanak zavaró tényezők nélkül. Ezeket a tippeket felhasználva hatékony maradhatsz még akkor is, ha nem csak az otthonod kényelméből tudsz dolgozni.

A legjobban akkor dolgozhatsz, amikor a saját környezetedben vagy. Így a távmunkák nagyon jó megoldást jelentenek az introvertált embereknek, hiszen onnan dolgozhatnak, ahonnan nekik a legkényelmesebb és el is végzik a feladatukat.