Mit jelent nőként otthonról dolgozni?

Szeretnél chat operátorként dolgozni?

Egyre több nő választja a távmunkát a hagyományos munkák helyett. Ez egy remek lehetőség számukra. Minden, amire szükséged van, az egy internet-kapcsolat és egy eszköz. De mit is jelent pontosan nőként otthonról dolgozni? Vannak valós lehetőségek a pénzkeresésre?

Mennyi ember dolgozik távmunkában?

Biztosan te is rengeteg helyről hallottad a járványnak köszönhetően, hogy “dolgozz otthonról” és “dolgozz távmunkában”. Ezek a kifejezések olyan foglalkoztatási lehetőségekre vonatkoznak, amelyek lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy a munkahelyük helyett bármilyen más kényelmes helyről, például étteremből végezzék munkájukat, ahelyett, hogy hagyományos irodában dolgoznának.

Ez leginkább azért vált most népszerűvé, mert a járvány miatt sokan rákényszerültek a távmunkára, hiszen nem tudtak bemenni az irodába. A cégeknek megoldást kellett találniuk, így jött szóba a távmunka és az otthonról végezhető munka lehetősége.

Egyre több alkalmazott mondta azt, hogy szeretne távmunkában dolgozni. Ez a szám valószínűleg nőni fog az elkövetkezendő években, mert a cégek rájöttek a távmunkák előnyeire. 

Az otthoni munkavégzés tökéletes lehetőség a nők számára, hogy újra elérjék az anyagi függetlenségüket. A távoli munkavégzés lehetővé teszi a nők számára, hogy rugalmasan fejlesszék karrierjüket a hagyományos vállalati dinamika korlátai nélkül. Ez oda vezetett, hogy több nő dolgozik otthonról, mint férfi. Annak ellenére, hogy főként a gyermekeseknek ez egy kihívás, mégis tele van előnyökkel.

Milyen jellegű otthonról végezhető munkákat vállalhatnak a nők?

Minden, amihez internet szükséges, távmunkaként is végezhető, így akárki tud otthonról dolgozni. Több ezer, ha nem millió otthonról végezhető munka van azok számára, akik otthonról szeretnének dolgozni. Ezért korlátlan számú otthonról végezhető munka van az anyukák számára, mint például:

 • Cikkírás
 • Fordítás
 • Digitális marketing
 • Adatfeldolgozás
 • Chat operátori munkák, stb.

Ezek az otthonról végezhető munkák akkor is előnyösek számodra, ha olyan állást keresel, ahol nem követelmény a tapasztalat. Be tudod osztani a saját idődet és annyit kereshetsz, amennyit csak szeretnél, attól függően, mennyit dolgozol. Mindezt anélkül, hogy el kelljen hagynod a kényelmes otthonodat.

Milyen jellegű otthonról végezhető munkákat vállalhatnak a nők

Az otthonról végezhető munkák előnyei a nők számára

Nőként az otthonról végezhető munkáknak megvannak az előnyei és a hátrányai. Azonban az előnyök vannak többségben. Itt van néhány példa az előnyökről:

Rugalmasság

Az otthoni munka megadja neked azt a rugalmasságot, hogy magadnak oszd be az idődet. El tudod dönteni, hogy naponta mennyi munka fér bele. Így akkor mehetsz boltba vagy a gyerekeidért, amikor csak szeretnél. Az egyetlen kritérium, hogy végezz a munkával határidőre. Így elkerülheted, hogy a főnököd kiabáljon veled, amiért késtél.

Csökkentheted a kiadásaidat

Mivel otthonról dolgozol, így nem kell azon aggódnod, hogy minden nap beérj az irodába. Így nem kell arra sem költened, hogy megtankold a kocsidat vagy kifizesd a buszbérletedet. Arra sem kell költened, hogy ruhákat vegyél a munkába, hiszen bőven megteszi az otthoni ruha is. Az otthonról végezhető munkának köszönhetően pénzt is keresel és a kiadásaidat is csökkentheted.

Minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket

Egy hagyományos irodában rengeteg ember van. Ott a többiekkel való csevegés és egyéb dolgok sokkal könnyebben elvonják a figyelmedet. Ha otthonról dolgozol, akkor ezeket elkerülheted. Csak kikapcsolod a telefonodon az értesítéseket, amik elvonhatják a figyelmedet a munkáról. 

Az otthoni munka hátrányai a nők számára a következők lehetnek:

 • Rengeteg minden elvonhatja a figyelmedet, mint a gyerekek, a családtagok, a közösségi oldalak és az internet
 • Drága projektmenedzsment és szervezéshez szükséges eszközök
 • Kevesebbet tudsz szocializálódni, ami akár stresszessé és depresszióssá is tehet

Általánosságban elmondható, hogy az otthonról történő munka rugalmasságot és szabadságot ad a nőknek. Több mindent tudsz csinálni akár tapasztalat nélkül is. Még több lehetőség lesz majd a jövőben, ahogy egyre több cég áll át a távmunkára.

Hogyan biztosít az OnlineAllas távmunkát a nőknek

Az OnlineAllasnál olyan embereket keresünk, akik chat operátorként szeretnének dolgozni. Az ügyfeleink egy online fantázia chat felületen vannak, ahol a jó munkaerő jelenti a szervezet gerincét.

A chat operátorok számos magányos embernek segítenek abban, hogy ne érezzék egyedül magukat. Fantáziavilágban élő karaktereknek jobban ki tudják magukat fejezni anonim módon. 

Tehetséges chat operátorokat keresünk a csapatunkba. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél. A fizetés azon múlik, mennyi üzenetet küldesz el.

Hétköznapi témákról kell csevegni, mint a sport és az időjárás, de akár egy kis fantáziálás és felnőtt tartalom is szóba kerülhet.

Chat operátorként:

 • 100%-ig anonim maradsz (csak írásban történik a kommunikáció, nincs se video, se hang)
 • Önállóan és rugalmasan dolgozol
 • Aszerint kapod a fizetést, amennyit dolgozol
 • Segítesz azokon, akiknek szükségük van beszélgetőpartnerre

Érdekel ez a fajta távmunka, amit mi kínálunk?