Keress plusz pénzt chat operátori munkával

Szeretnél chat operátorként dolgozni?

A chat munkáknál be tudod osztani az idődet. Ha fejleszted magad, mint chat operátor, akkor egyre rugalmasabbá teheted az életedet és növelheted a bankszámládat is.

Mind tudjuk, hogy egy mellékállás vállalásával stabilabb pénzügyi hátteret biztosíthatunk magunknak. Magyarországon nem ritka, ha valaki másodállást is vállal. Akár teljes munkaidőben, akár csak részmunkaidőben vállalsz chat alapú állást, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy pénzt keress rövid időn belül.

A saját időbeosztásod szerint kereshetsz plusz pénzt ezzel az állással

Ha fejleszted magad chat operátorként, akkor úgy kereshetsz pénzt, hogy a saját időbeosztásod szerint dolgozol. Ahogy a legtöbb mellékállásnál, itt is az idődet fekteted be és alakítod át pénzzé. Amint megszokod ezt a munkát, már tudsz pihenőket is tartani akkor, amikor éppen szükséged van rá. A legtöbb mellékállásnál akkor tudsz a leghatékonyabban dolgozni, ha mindig ugyanakkor állsz neki a munkának és csak rá fókuszálsz.

Minél több időt fektetsz bele, annál többet keresel

Amint tudsz minőségi időt szánni a chat munkára, észre fogod venni, hogy gyarapszik a pénzed. Névtelen maradsz és akkor szánsz időt erre a mellékállásra, amikor csak időd engedi. Például chatelhetsz egy órát ebéd előtt vagy elalvás előtt is dolgozhatsz egy órát.

Otthonról végezhető munkák diákoknak

A chattel másoknak segíthetsz

Chat alkalmazottként segíthetsz valakinek, aki magányos. Nem szakértői segítséget fogsz nyújtani, de sokszor az is segítség valakinek, ha csak beszélgetnek vele. Teljes mértékben anonim maradsz.

Maradj rugalmas

Ahogy fentebb is említettük, nem kell szakértői tanácsokat adnod chat operátorként. Lehet, hogy az ügyfeleid a chaten szeretnek autókról, sportról, jelenleg zajló eseményekről és egyéb témákról beszélni. Fontos, hogy jól tájékozott legyél és rugalmas. Szerencse, hogy ezt a munkát bárhol és bármikor végezheted.

Az Epson egy idei felméréséből kiderült például, hogy a munkavállalók valamivel több mint fele (53 százaléka) rendszeresen dolgozik otthonról, még úgy is, hogy a munkaadók negyede ezt továbbra sem támogatja, és aki igen, az sem mindig teljes szívvel, csak éppen tudja, hogy ma már ez is a munkaerő megtartásának része.

Próbáld ki az időzítőt

Ha valaha chateltél a barátaiddal online, akkor tudod, milyen könnyen el lehet veszíteni az időérzékedet. A chat operátori pozíció neked munka. Ettől függetlenül lehet mellékállásod, lehet teljes munkaidős állásod is és családod, akikkel törődnöd kell. Éppen ezért lenne érdemes beosztani az idődet, hogy mindenre jusson időd. 

Ügyelj az alvási időre

Ha neked az éjszakai munkavégzés felel meg jobban, akkor ügyelj az alvási idődre. Ha mondjuk este nyolctól hajnali kettőig dolgozol, akkor legyen egy sötét és hűvös szobád, ahol majd le tudsz kényelmesen pihenni és aludni reggel tízig legalább vagy ameddig szükséges. Akár a jelenlegi állásodat is otthagyhatod, ha az egészséged múlik rajta. A megfelelő alvási idővel sokban hozzájárulhatsz az egészségedhez.

Az OnlineAllas által kínált munka

Az OnlineAllasnál olyan embereket keresünk, akik chat operátorként szeretnének dolgozni. Az ügyfeleink egy online fantázia chat felületen vannak, ahol a jó munkaerő jelenti a szervezet gerincét.

A chat operátorok számos magányos embernek segítenek abban, hogy ne érezzék egyedül magukat. Fantáziavilágban élő karaktereknek jobban ki tudják magukat fejezni anonim módon. 

Tehetséges chat operátorokat keresünk a csapatunkba. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél. A fizetés azon múlik, mennyi üzenetet küldesz el.

Hétköznapi témákról kell csevegni, mint a sport és az időjárás, de akár egy kis fantáziálás és felnőtt tartalom is szóba kerülhet.

Chat operátorként:

  • 100%-ig anonim maradsz (csak írásban történik a kommunikáció, nincs se video, se hang)
  • Önállóan és rugalmasan dolgozol
  • Aszerint kapod a fizetést, amennyit dolgozol
  • Segítesz azokon, akiknek szükségük van beszélgetőpartnerre

Érdekel ez a fajta távmunka, amit mi kínálunk?

Tegyél meg mindent, hogy sikereket érj el chat operátorként!

Az az idő, amit erre az állásra szánsz, igen jövedelmező lehet. Legyen meg a fejedben a cél, hogy miért dolgozol. Ezáltal sokkal motiváltabb leszel. Fizetni kell a számlákat, egy bizonyos eseményre kell spórolnod, vagy sürgősen szükséged van pénzre? Készíts magadnak egy emlékeztetőt, így mindig szívesen ülsz le dolgozni. Meg tudod csinálni!