Felnőtt tartalmú chat operátori munka

Szeretnél chat operátorként dolgozni?

Flörtölős felnőtt tartalmú chat operátori munka: mit kell erről tudni, mielőtt pénzért flörtölnél másokkal?

Az online chat operátori munkák világában számos távmunkában végezhető állás és munkalehetőség vár rád! Ezek egyike a felnőtt tartalmú chat operátori munka.

Egyesek úgy gondolják, hogy ez egy könnyű munka kevés felelősséggel, azonban sok időt vehet el és jó kommunikációs készségeket igényel.

Ez a munka sokakban kissé kellemetlen érzéseket is kelthet, mivel gyakran szembe kell néznünk az elutasítással és a megszégyenüléssel.

Ebben a cikkben összefoglaljuk a felnőtt tartalmú chat operátori munkákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, így felkészülten jelentkezhetsz.

Mi az a felnőtt tartalmú chat operátori munka, mit takar pontosan?

Ezek olyan munkák, melyek során „flörtölni” kell beszélgetőpartnereiddel. Ezek gyakran rugalmasan végezhető, jó fizetést nyújtó munkák.

A flörtölős chat operátori munkák sokban eltérnek a többi online chates munkától. A legfontosabb eltérés, hogy itt nem ügyféltámogatást, problémamegoldást vagy segítségnyújtást várnak tőled. Annyi a dolgod, hogy „flörtölj” az ügyfelekkel, jó érzéseket kelts bennük és minél tovább fenntartsd a figyelmüket.

Számos oka lehet annak, hogy valaki ilyen munkát vállal el. Például szeretne plusz bevételhez jutni, tapasztalatot szerezni a másokkal való kommunikációban, vagy akár csak szórakozni és idegenekkel csevegni az interneten.

Flörtölős felnőtt tartalmú chat operátori

Az ilyen jellegű távmunka előnyei

Számos előnye van az ilyen jellegű munkáknak. Például rugalmasan dolgozhatsz, saját időbeosztásodhoz igazodva. Így szabadabban tervezheted meg a napodat, nem kell a hagyományos munkaidőhöz kötnöd magadat. Az Egyesült Államokban az emberek 40%-a szerint a rugalmas munkaidő a legnagyobb előny.

Hatalmas előny továbbá, hogy az elvégzett munka mennyisége és a teljesítmény után kapsz fizetést, nem óradíjban számolják. Minél több üzenetet írsz, annál többet kapsz. Ha gyorsabb vagy az átlagnál, többet kereshetsz. Minél tovább fenntartod az ügyfelek érdeklődését, annál többet kapsz – minden csak rajtad múlik!

Egyesek szerint komoly „korlátja” ennek a munkatípusnak az, hogy az itt szerzett tapasztalatot nem igazán lehet alkalmazni valódi, személyes ismerkedés során. Azonban a flörtölős chat operátori munkával némi önbizalmat szerezhetünk kommunikációban, valamint egy kicsit „felfedezhetünk” más embereket.

Hogyan kerüljünk a megfelelő lelkiállapotba és támasszunk reális elvárásokat?

Nagyon fontos, hogy reálisan szemléld a dolgokat: készülj fel rá, hogy nem mindig fogod szeretni a felnőtt chat operátori munkádat. Gyakran előfordul, hogy az ebben dolgozók feszültek vagy idegesek lesznek, amikor új emberekkel kell találkozniuk vagy beszélgetniük, még ha csak online történik is mindez. Mielőtt ilyen munkára jelentkezel, mindenképpen legyél tisztában azzal, hogy mire is vállalkozol.

Ahogy bármely más ügyfelekkel foglalkozó állásnál, itt is számítanod kell a bosszantó helyzetekre. Képesnek kell lenned arra, hogy az esetleg előforduló, felbőszült vagy mérges ügyfelekkel is higgadtan beszélgess.

Ha gondolataid gyakran elkalandoznak a munka közben, az annak a jele, hogy ideje kis szünetet tartani. Így csökkented az esetleges hibák esélyét is, valamint a szünet után újult erővel folytathatod a csevegést.

Hogyan legyél sikeres a felnőtt tartalmú chat operátori munkában?

  • Az ilyen jellegű munkának nagyon fontos része, hogy beszélgetőtársaid mondanivalójára figyelmesen reagálj.
  • Gyakran találkozhatsz idegesítő, követelőző ügyfelekkel – ne hagyd, hogy az ilyenek befolyással legyenek teljesítményedre!
  • Legyél nyugodt, válaszolj kreatívan
  • Beszélgess sokat azokkal, akiket személyesen ismersz, így nem leszel feszült, ha online kell beszélgetned új emberekkel.
  • Legyél eredeti, ne mindig egyforma válaszokat írj! Az életet élvezni kell, ennek egyik fontos összetevője a változatosság – ez érvényes a felnőtt tartalmú chat operátori munkára is!

A Online Állás távmunka-lehetősége

A Online Állás olyan embereket keres, akik szívesen dolgoznának chates ügyfélszolgálatosként. Ügyfeleink online fantázia chat felületen ismerkednek. Ezeknek a gerincét pedig a szorgalmasan dolgozó alkalmazottak alkotják.

Az operátorok nemes munkát végeznek: magányos emberek ezreinek életét könnyítik meg azzal, hogy névtelenül beszélgethetnek olyanokkal, akikkel csak akarnakl.

Folyamatosan keressük csapatunkba a rátermett chat operátorokat. Annyit dolgozhatsz, amennyi épp jól esik – fizetésedet a beszélgetések száma alapján kapod.

Szinte mindenről beszélhetsz a partnereiddel: az olyan mindennapos témáktól kezdve, mint a sport, az időjárás, az álmok vagy fantáziálgatás, egészen a felnőtt tartalomig, bármivel találkozhatsz. Nyitottnak kell lenned az ügyfelekkel.

Chat operátorként ez vár rád:

  • 100%-os névtelenség (minden írásban történik, nincs kamera, sem hangos beszéd) 
  • Önállóan, teljesen rugalmas beosztással végezhető munka
  • Ha sokat dolgozol, többet kereshetsz
  • Segíthetsz olyanokon, akik magányosak és beszélgetőtársra vágynak

Érdekel az otthoni munkalehetőség, amit kínálunk? Nézd meg a részleteket és jelentkezz itt.

Felnőtt tartalmú chat operátori munkát keresel?

Nos, most már képben vagy a felnőtt tartalmú chat operátori munkák előnyeivel, valamint hogy milyen elvárásokkal érdemes belevágnod. Kaptál néhány tippet is a sikerhez, valamint ismertettük, hogy mire számíthatsz ebben a munkakörben.