Otthonról végezhető munkák diákoknak

Szeretnél chat operátorként dolgozni?

Számos módja van a pénzkeresésnek tanulóként. Az otthonról és online történő munka egy remek lehetőség, hogy keressél diákként is. Ha egyetemre jársz, akkor könnyedén találsz otthonról elvégezhető munkákat. Akkor is van esélyed ilyen munkát szerezni, ha egyáltalán nincs semmilyen tapasztalatod. Nem számít sem a háttered, sem pedig a végzettséged.

Miért a távmunka a legjobb diákként?

Az a jó oldala az otthonról végezhető munkának, hogy bármikor dolgozhatsz és te oszthatod be az idődet. Ez egy remek hír a diákoknak, hiszen fordíthatsz időt a tanulásra, de közben tisztességes mennyiségű pénzt is kereshetsz, amiből tudod fedezni a kiadásaidat.

Gépírásos otthonról végezhető munkák alapkövetelményei diákok számára

Az ilyen fajta munkáknak ez az egyik legnépszerűbb típusa. Mivel ezeknek a munkáknak a többsége részmunkaidős, így a diákok a legtökéletesebb jelentkezők rá. Ezzel a munkával több idő jut a tanulásra és arra, hogy a barátaiddal lehess. Annak ellenére, hogy ez a fajta munka a legideálisabb a diákok számára, azért van néhány követelmény, aminek meg kell felelni.

Kiváló íráskészséggel kell rendelkezned. 50 szó/perc a minimum elvárás.

Ezen kívül bizonyos határidőket be kell tartanod és szánnod kell azért némi időt arra, hogy kellően jól tudjál keresni. 

Mindenféle témában kaphatsz kérdéseket, amikre tudnod kell jól válaszolni. Ez különösen akkor fontos, ha ügyfelekkel kapcsolatos a munkád. Ez segíteni fog neked, hogy megállj a saját lábadon és csípőből menjen a válaszadás.

Kiváló íráskészségre lesz szükséged. Ez az egyik legfontosabb követelmény. 

Magyar anyanyelvűnek kell lenned. De azoknak is vannak lehetőségek, akik több nyelven beszélnek.

Gépírásos otthonról végezhető munkák alapkövetelményei diákok számára

Az otthoni munkavégzés előnyei diákként

Számos előnye van annak, ha otthonról dolgozol. Kiemelünk néhányat, amik a legnépszerűbbek:

Rugalmasság

Az egyik legfőbb előny, ha otthonról dolgozol, hogy rugalmasan oszthatod be az idődet, így nem kell attól tartanod, hogy nem jut időd az iskolai kötelezettségeidre.

Időt és pénzt tudsz spórolni

Az otthoni munkavégzés lehetővé teszi, hogy a saját környezeted kényelmében dolgozz anélkül, hogy naponta órákat kellene ingáznod. Ezzel sok pénzt és időt spórolhatsz meg, amit elköltenél irodai ruhákra, benzinre, kocsira, tömegközlekedésre, ebédlőben stb. Ez évi több százezret jelent, amit félretehetsz.

Oszd be a saját idődet

Bármikor dolgozhatsz anélkül, hogy aggódnod kelljen, ha néha kihagyod a munkát és szabadságra mész. Csupán arra kell figyelned, hogy mindig elkészülj a határidőre. Te döntöd el, hogy mennyit dolgozol, mennyi ideig és honnan. Akkor tartasz szünetet, amikor akarsz, és közben nincs senki,  aki figyelné minden lépésedet.

Dolgozz kényelemben

Az elején bizonyára szokatlan lesz, hogy nem kell bemenni a munkahelyedre minden nap, azonban azok, akik otthonról dolgoznak, hamar elkezdik élvezni, hogy bármit felvehetnek egy munkanapon. Ha vannak gyerekeid, akik épp otthon vannak, többet tudsz foglalkozni velük, bár ők nem mindig veszik figyelembe a munka és a játékidőt.

Kevesebb a zavaró tényező

Ha távmunkában dolgozol egy cégnek, akkor elkerülheted azt a sok beszélgetni vágyó munkatársat, akik a hétvégi terveiket ecsetelik. Otthon nyugalomban tudsz dolgozni, mindenféle zavaró hang és zaj nélkül. És ami a legjobb, hogy jobban fogod magadat érezni, ha nem kell állandóan az íróasztalod mögött ülni egész nap olyan emberekkel körülvéve, akik esetleg irritálnak téged.

Hogyan segít az OnlineAllas diákmunkát találni

Az OnlineAllasnál olyan embereket keresünk, akik chat operátorként szeretnének dolgozni. Az ügyfeleink egy online fantázia chat felületen vannak, ahol a jó munkaerő jelenti a szervezet gerincét.

A chat operátorok számos magányos embernek segítenek abban, hogy ne érezzék egyedül magukat. Fantáziavilágban élő karaktereknek jobban ki tudják magukat fejezni anonim módon. 

Tehetséges chat operátorokat keresünk a csapatunkba. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél. A fizetés azon múlik, mennyi üzenetet küldesz el.

Hétköznapi témákról kell csevegni, mint a sport és az időjárás, de akár egy kis fantáziálás és felnőtt tartalom is szóba kerülhet.

Chat operátorként:

  • 100%-ig anonim maradsz (csak írásban történik a kommunikáció, nincs se video, se hang)
  • Önállóan és rugalmasan dolgozol
  • Aszerint kapod a fizetést, amennyit dolgozol
  • Segítesz azokon, akiknek szükségük van beszélgetőpartnerre

Érdekel ez a fajta távmunka, amit mi kínálunk?