Jelentkezz éjszakai adatfeldolgozónak és dolgozz távmunkában

Szeretnél chat operátorként dolgozni?

Érdemes adatrögzítői munkára jelentkezned, amit távmunkában végezhetsz el éjszaka? És mik a legjobb adatrögzítői állások, amiket éjszaka lehet csinálni? Itt megtudhatod.

Éjszakai adatrögzítőként egyszerűen csak adatokat kell beillesztened egy adott rendszerbe. Ez lehet adminisztrációs feladatokkal kapcsolatos adatbevitel, könyvelés, átírás, gépelés, szövegszerkesztés stb. Az adatrögzítő munkák hasonlóak az olyan szakmákhoz, mint a bankpénztárosok, szállodai pult mögött dolgozó emberek, jogi titkárok, recepciósok, egészségügyi információs technikusok, és így tovább.

Az éjszaka végezhető adatrögzítő munkákból sok van és rugalmasak is. Ezeket a munkákat távmunkában lehet elvégezni, és akár éjszaka is, ha úgy alakul. Sok cég tapasztalattal rendelkező embereket keres, de vannak olyan munkák is, ahol ez nem követelmény. Ez egy remek lehetőség azok számára, akiknek nincs túl sok munkatapasztalatuk és azonnal kezdenének.

A legtöbb éjszakai otthoni munkát ajánló cégnél követelmény az érettségi, de ez nem mindenhol van így. A legfontosabb, hogy legyen számítógépes ismereted és tudj helyesen írni.

Ha magasabb végzettséged van, mint egy érettségi, akár diploma vagy egyéb OKJ-s végzettség, akkor nem biztos, hogy ez a fajta munka érdekelni fog. De ha részmunkaidőként tekintesz rá, amivel plusz pénzt tudsz keresni, akkor ez a tökéletes lehetőség számodra.

Az otthonról végezhető éjszakai munka neked való

Az ilyen munkák nagy része aszerint fizet, amennyit dolgozol, és ennek megfelelően rugalmasak is. A kifizetés függ a sebességtől és a minőségtől is. Fizethet óránként, hetente vagy havonta. Az adatrögzítő munkától függően kereshetsz 8-10 ezret is egy éjszaka alatt. De ha nem teljes munkaidős munkát keresel, akkor egy kis fizetéskiegészítő munka tökéletes lehet számodra.

A legnépszerűbb és a legegyszerűbb adatrögzítő munka, amire lehet jelentkezni, az a chat operátori állás.

Mik az előnyei az éjszakai adatrögzítő munkának?

Ha rugalmas munkát keresel, ami még fizet is, akkor az adatrögzítői távmunka tökéletes lehetőség a számodra. Sok munkaadó keres otthonról dolgozó szakembereket, akik el tudják látni az alapvető adatbeviteli feladatokat.

Ezt a fajta munkát csinálhatod otthonról és csak egy laptop kell hozzá. Adatokat szóalapú vagy számítógépes szoftverrel adhatsz meg. Általában eldöntheted, hogy hány órát szeretnél dolgozni. A legtöbb állás részmunkaidős, de igény szerint teljes munkaidős is lehet.

A távmunkás, éjszakai adatbeviteli munkák legnagyobb előnye, hogy eldöntheted, mikor dolgozol, rugalmas egyensúlyt biztosíthat a munka és a magánélet között, bárhonnan elvégezhető és pénzt is kereshetsz vele.

Akár az otthonod kényelmében is dolgozhatsz. Otthon a kanapéról dolgoznál? Vagy olyan ember vagy, aki szeret utazni? Akkor dolgozz bárhonnan!

Milyen készségek kellenek ehhez a fajta munkához?

Van néhány olyan készség, ami fontos ennél a munkánál. Az is lehet, hogy már rendelkezel velük. 

A legfontosabb készség, amivel egy adatrögzítőnek rendelkeznie kell az egy alapvető számítógépes ismeret, kiváló íráskészség, szervezési készség, a részletekre való odafigyelés, kiváló szóbeli készség, időgazdálkodási ismeretek, adatgyűjtés ismeretek.

Még ha nincs is meg minden készséged a fentiek közül, attól még jelentkezhetsz erre a munkára. A legegyszerűbb adatrögzítői munka az a chat operátori.

Hol keressél éjszakai adatrögzítő állást?

Amikor ilyen munkát keresel, mindig az az első és legfontosabb kérdés, hogy “Hol kezdjem?”, és “Hogyan kapom meg az állást?”. A legkönnyebb, ha az interneten nézel szét.

Az interneten találhatsz a legkönnyebben éjszakai adatrögzítői munkát. Akár a közösségi oldalakon is szétnézhetsz vagy körbekérdezheted azokat az embereket, akik eleve ilyenben dolgoznak. Írd be a keresőbe, hogy “otthoni munka” és “telekommunikáció”. Győződj meg arról, hogy rendelkezel-e a szükséges eszközökkel. Amint találtál néhány jó lehetőséget, szűkítsed le arra a munkára, ami a leginkább megfelel neked.

Hogyan segít az OnlineAllas éjszakai adatrögzítő munkát találni

Az OnlineAllasnál olyan embereket keresünk, akik chat operátorként szeretnének dolgozni este, éjjel és kora reggel. Az ügyfeleink egy online fantázia chat felületen vannak, ahol a jó munkaerő jelenti a szervezet gerincét.

A chat operátorok számos magányos embernek segítenek abban, hogy ne érezzék egyedül magukat. Fantáziavilágban élő karaktereknek jobban ki tudják magukat fejezni anonim módon. 

Tehetséges chat operátorokat keresünk a csapatunkba. Annyit dolgozhatsz, amennyit csak szeretnél. A fizetés azon múlik, mennyi üzenetet küldesz el.

Hétköznapi témákról kell csevegni, mint a sport és az időjárás, de akár egy kis fantáziálás és felnőtt tartalom is szóba kerülhet.

Chat operátorként:

  • 100%-ig anonim maradsz (csak írásban történik a kommunikáció, nincs se video, se hang)
  • Önállóan és rugalmasan dolgozol
  • Aszerint kapod a fizetést, amennyit dolgozol
  • Segítesz azokon, akiknek szükségük van beszélgetőpartnerre

Érdekel ez a fajta távmunka, amit mi kínálunk?

Szeretnél chat operátori munkát, amit éjjel végezhetsz?

Az ilyen munkával lehetőséged lesz több pénzt keresni, cserébe pedig több lesz a szabadidőd, amit a családoddal, a barátaiddal vagy utazással tölthetsz.

Készen állsz chat operátorrá válni? Nagyon egyszerű a jelentkezés és az oktatás is erre a munkára. Csupán néhány órát vesz igénybe, utána már dolgozhatsz is önállóan. Sosem találsz ennél könnyebb mellékállást vagy akár teljes munkaidőben végezhető munkát, ha éppen azt szeretnél.